Make your own free website on Tripod.com


Velkommen til min hjemmeside. Denne siden innholder mye av min egen filmproduksjon(GreyZone Productions). Filmklipp, info om filmer(jeg lager selv) og bilder(jeg også lager selv), finner du ved å klikke på linkene over.

Jeg prøver å oppdatere siden så mye som mulig. Jeg skrive om nyheter og oppdateringer under Updates lenger nede på siden. Jeg har forresten skiftet designet på siden. Kanskje jeg skifter den fler, men liker denne designen foreløpig. Har du noen spørsmål angående siden eller andre ting, så kan du skrive i gjesteboken min eller sende meg en mail: arnty@filmelsker.com

Her kommer jeg til å legge postere(bannere), til filmer jeg har laget, lager eller kommer til å lage:
Onsdag 2/4-2003

Vell, konkurransen er over, og vi har hatt en del deltakere. Men ut i fra alle mailene jeg har fått ut av prøvende deltakere, er det bare en av dem som fant aprilsnarren. Dette betyr at det var bare en i trekningen av Stratosen. Vinneren av denne konkurransen er den gode kameraten min Andreas. Han får tilsendt en Stratos i posten.

Aprilsnarren var å finne i hovedbanneren øverst på siden. Den var blitt til en link som man kunne gå inn på, der det stod, med store bokstaver: APRILSNARR!!!...Jegvil allikevell takke får alle deltakelsene.

Tirsdag 1/4-2003

Finn aprilsnarren, send meg en mail om den og vinn en Stratos!!! Jeg blir også 18 år i dag!!!

Torsdag 6/2-2003

Jeg har holdt på med en ny desidne til hjemmesiden min en god stund nå. Og nå får jeg det uferdig opp. Det er fremdeles noen ting som kommer til å bli forandret etter hvert.

Fikk siden opp i dag p.g.a. av at vi fikk gå tidligere på skolen i dag. Det er fordi lærerne streiker. Det er jo bra meg og andre elever. Jeg har også fått lagt ut en ny side, en for nettverksklanen jeg er med i. Linken finner du under.

Jeg har også laget(i samarbeid med de andre medlemmene i GreyZone klanen) en hjemmeside til nettverksklanen jeg er med i:Noen av vennene mine har også laget hjemmesider. Her er linkene:

Arnt-Olav Enger © 2003