Make your own free website on Tripod.comJeg må si filmen ble bedre enn forventet. Mye PR har den også fått. Både TA og TV Telemark har intervjuet oss i forbinnelse med filmen.

"Survivor: The Lord Of The Woods" er en reality parody fra alle de kjente å kjære reality showene som har vært på TV. Denne gangen er det inspirrasjon fra "Nissene På Låven" som har satt det i gang. Det er jeg som er hjernen bak ideen, med hjelp fra min gode venn Aleksander.

Historien er at 12(eller 13) personer skal ut i skogen, men bare én kommer ut igjen (og vinner en Stratos eller noe). Deltakerne vil møte farlige, vanskelige og dumme farer i jakten på hverandre. Frykt vil alltid være rett rundt hjørnet, og de vet aldri hvem som smyger seg opp bak dem og.

Dette er blitt en ganske ganske morsom film(i følge familie og venner, de sier det nok bare for å være snille, hehe). Før hadde jeg en Teaser, nå er det en trailer, som viser litt mer av filmen. Den kan du laste ned her. Eller så kan du gå på Filmprosjekter for å se eller laste den ned, der finner du også en DivX-codec man trenger for å kunne spille den.

Stillbilder til "Survivor: The Lord Of The Woods" kan du se her.

Her er posteren til fimen:

Arnt-Olav Enger © 2003